Sök

Hallen blev faktiskt klar

Hallen blev alltså klar till slut. Med klar menar jag givetvis att allt är ordnat och fixat förutom den där sista detaljen som nog aldrig kommer att bli åtgärdad. Eller "nog" kanske var ett dåligt ordval. Den där sista detaljen kommer aldrig att bli klar! Så det så!

Det var samma sak i sovrummet, vilket var det första rummet vi gjorde i ordning i lägenheten. Först rev vi ut all inredning och fixade, slipade, spacklade och så vidare. Det tog någon vecka. Sedan ägnade vi några månader att bråka om vilken tapet vi skulle ha1. Sen tog det ytterligare någon vecka att måla tapetsera och så vidare. Slutligen avslutade vi jobbet precis innan den sista listen var på plats. Det är några år sedan...

Det är likadant i vardagsrummet. Där saknas en list vid tröskeln. Den gamla som vi tänkte sätta tillbaka passade tyvärr inte sedan jag satt dragit en antennkabel där. Således har vi ett hål innanför tröskeln där det går en kabel.

Men som sagt hallen är klar nu och det blev vitt precis som bilden visar. Va sa du? Vill du se en översiktsbild? Kommer inte på fråga! Jag sa att vi har målat om hallen, inte att vi har städat den...

 

  1. Vi hade tur att det kom en ny kollektion där den tapet vi letade efter fanns, annars hade nog sovrummet aldrig blivit klart...

Inaktiv, jag?

Ni som dagligen besöker denna webbplats har kanske märkt att jag inte uppdaterat den på länge. Givetvis har jag en mycket bra förklaring till detta: Jag gick nämligen i ide1 när vintern kom.

För er som inte godtar denna förklaring har jag följande alternativa förklaring: Jag har tyvärr varit insnöad och inte kunnat skriva under vintern.

För familj och nära vänner gäller: Jag har haft så mycket skit på skrivbordet att jag inte kunnat komma åt tangentbordet. (Det lär ni kunna tro på i alla fall)

Jag ska försöka vara lite mer aktiv framöver. Till exempel kan det vara läge att berätta hur det gick med hallen, det får dock bli i ett senare inlägg.

  1. För att föregå invändningar från er som trots detta tror sig ha sett mig vaken och (någorlunda) aktiv under denna period, så vi säga att jag gått i ide mentalt. Denna förklaring fungerar även på den alternativa förklaringen. Man skulle till och med kunna gå så långt att säga att jag varit insnöad på IDE enheter om man känner att det skulle vara en bra förklaring.